Левски и Крумовград си стиснаха ръцете за нападателя Алекс Колев. Националът през следващата седмица трябва да бъде официално представен, а сините ще платят за него 100 000 евро.

31-годишният таран бе смятан още преди края на изминалия шампионат за сигурен нов при столичани, но в битката за подписа му се включи и Ботев Пловдив, който предложи по-добри условия на играча. Ключова роля имаше както новият треньор Станислав Генчев, който работи с Колев доскоро в Крумовград, така и желанието на нападателя да облече екипа на сините. Таранът стана голмайстор на първенството с 15 попадения.

Желанието на Станислав Генчев бе да привлече още един играч на Крумовград – Серкан Юсеин, но халфът отпадна като опция. Такава все още е Ангел Бастунов от Хебър. Новият треньор е отказал куп предложени футболисти за лятната селекция. 43-годишният специалист е бил категоричен, че иска да бъде убеден в качествата на играчите и дали те ще бъдат подходящи за изискванията, които ще има към тях, за да бъдат привлечени. Той и помощниците му наблюдават изкъсо списъка с футболистите и казват последната дума.tema sport

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space