Треньорът на Крумовград Станислав Генчев е обявил пред отбора днес, че от лятото ще поеме Левски. Той е благодарил на футболистите за всеотдайната работа, като това се e случило по време на сутрешната тренировка.

Специалистът ще даде прощален обяд в пловдивско заведение, за да се сбогува с играчите преди последния мач срещу Черно море на „Тича“ във Варна.

От лятото 43-годишният треньор застава начело на Левски, където ще замени Николай Костов. В неговия щаб се очаква да влязат Живко Миланов, Дарко Тасевски, Йордан Господинов и Петър Пеев.

През тази кампания Крумовград направи фурор в елита под ръководството на Станислав Генчев, като записа 15 мача поред без загуба. Серията приключи вчера срещу Левски. „Сините“ се наложиха с 1:0 с гол на Цунами в продължението на мача.

banner

Треньорът проведе няколко разговора с ръководството на столичани, като двете страни имаха принципно разбирателство още в средата на миналата седмица.gong

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space