Отборът на Крумовград приема Левски в среща от първата шестица на efbet Лига. Двубоят в Коматево започва в 16:00ч.

На практика и Крумовград, и Левски доиграват сезона и по-скоро играят за честта си. И двата отбора нямат шанс за класиране в европейските турнири. За Левски това стана факт след спечелената Купата на България от Ботев (Пловдив), което потвърди нулевия сезон за „сините“.

Крумовград е приятната изненада в efbet Лига през този сезон. Воденият от Станислав Генчев тим е единственият, който все още няма загуба през пролетния полусезон. Такъв доскоро беше и Лудогорец, но „орлите“ допуснаха първото си поражение във финала за Купата.

Любопитен е и треньорският сблъсък. Станислав Генчев е спряган за наставник на „сините“ от следващия сезон, въпреки че до момента няма нищо официално. Някои футболисти на Крумовград, сред които капитанът Алекс Колев, са спрягани за трансфер в Левски, така че днешният сблъсък е възможност за тях да се покажат.

banner

Срещата ще бъде исторически момент за футболното съдийство в България. За първи път двубой в елита ще бъде ръководен от жена. Християна Гутева е назначена като главен арбитър на сблъсъка от 34-тия кръг.

В последния кръг Левски победи Локомотив (Пловдив) с 2:1 на „Лаута“, а Крумовград завърши наравно 2:2 с ЦСКА – София в столицата.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space