Страхотен скандал в Хебър е завършил с масов бой по време на тренировка, накарал треньрът на тима Любослав Пенев да изгони двама от основните си футболисти. Аут от тима са капитанът Георги Вълчев и Стефан Цонков. Те са били уведомени, че договорите им, които изтичат в края на сезона, няма да бъдат удължени и по-добре да си тръгнат още сега. Интересното е, че другите двама участници в масовия бой, които са чужденци, са били пожалени.

От Пазарджик разкриха, че първоначално напрежението е избухнало между Георги Вълчев и Йоан Н’Зи. Двамата се сбили, а бразилецът Жоао Сиско уж отишъл да ги разтърве, но се намесил в полза на Н’Зи. Това пък накарало и Стефан Цонков да се включи в мелето в полза на сънародника си. В крайна сметка Любо Пенев е решил, че по-виновни в случая са българите и ги изгонил.

Малко преди този бой Ел Голеадор е отстранил от Хебър и още един футболист. Става дума за халфа Красиан Колев, който е върнат на Ботев (Пловдив), откъдето бе пристигнал под наем на стадион „Георги Бенковски“. Колев е вбесил Пенев, защото си е погледнал телефона докато е бил в съблекалнята.мач телеграф

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space