ЦСКА удари Левски двадесет дни след последния мач между двата отбора, този път с 3:1 в 163-ото противопоставяне между „червени“ и „сини“. Това спокойно можем да го наречем най-добрия мач, които двата отбора изиграха в последните години, защото предложиха много емоции и доста положения пред двете врати.

На Националния стадион „Васил Левски“ момчетата на Стамен Белчев изиграха страхотно първо полувреме, в което вкара три попадения, които бяха дело на Улаус Скаршем в 25-ата, на неговия норвежки сънародник Джонатан Линдсет точно десет минути по-късно и на Марселино Кареасо в 45-ата минута.

Възпитаниците на Николай Костов показа различно лице през втората част и натиснаха, като стигнаха до попадение чрез резервата Асими Фадига в 58-ата минута, но повече голове във вратата на символичните домакини така и не падна. По този начин „червените“ завършват сезона без загуба от „сините“ след два успеха и едно равенство.

Нападателят на ЦСКА – София Фернандо Каранга ще пропусне полуфиналния реванш от Sesame Купата на България срещу Ботев (Пловдив), след като получи жълт картон по време на дербито с Левски. Това бе пето официално предупреждение за играча през сезона.

banner

Бразилецът направи жест, наподобяващ рязане на глава. Този жест не е прецедент за нападателя, тъй като и при предишния си престой при “червените” имаше наказания за същия жест.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space