Наскоро назначените технически директор на Българския футболен съюз Кирил Котев и директор развитие на детско-юношески футбол Лъчезар Димов ще вземат участие в първия по рода си работен семинар на ФИФА, чиято цел ще бъде обмяна на опит между различни федерации във връзка с изграждането и развитието на футболните таланти, съобщиха от централата. Събитието ще се проведе между 17 и 20 април в Ирландия, като България ще бъде в елитната компания на Германия, Унгария, Чехия, Полша, Словакия, Словения, Украйна, Шотландия, Република Ирландия, Северна Ирландия и Реп. Корея. Поканата към родната централа е сериозно признание за успешно реализираните проекти, свързани с подрастващите, през последните две години.

Основна тема на уникалния по рода си workshop ще бъде изготвянето и прилагането на дългосрочна стратегия за индивидуално развитие на перспективни таланти, както и създаване на специално звено за постижения на високо ниво във футбола. Всяка от участващите федерации ще представи своята работа в посока развитие на таланти и ще получи възможност да обмени ценен опит в това направление.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space