Новоизбраното ръководство на БФС подаде документи за вписването му в Търговския регистър, видя Sportal.bg. Това се е случило на 4 април 2024 година или точно 20 дни след провелия се на 15 март извънреден конгрес на футболния съюз. На него Георги Иванов спечели битката за президенския пост срещу основния си конкурент Димитър Бербатов на първия тур.

Молбата за вписване на новия президент и Изпълком се забави двайсетина дни, но вече е подадена. В 3-дневен дрок ТР ще трябва да вземе решение дали да удовлетвори искането на Гонзо и новото ръководство, или пък не. Очакванията са, че няма да има проблем с вписването и във вторник официално Георги Иванов ще замени на поста Михаил Касабов, който пък бе временно изпълняващ длъжността след оставката на Борислав Михайлов.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space