Любослав Пенев се държи неадекватно пред камерите на „Диема“ след мачовете на Хебър. Треньорът даде началото на това си поведение преди месец.

След загубата от Ботев Враца с 2:3 на въпрос как ще коментира двубоя, Любо изби рибата със следното изказване:

„Дойде пролетта, после лятото, есента, зимата, Нова година и така. Температурите се покачват, идва време да слагаме летните гуми“.

Странните изказвания на Пенев пред „Диема“ продължиха и след 2:3 от Крумовград.

banner

Ел Голеадор говори накратко за „гледните точки“, както и че човек трябва да посвещава време да се учи и разбира по-добре нещата.

„Много е важна гледната точка, изключително важна. Човек трябва да посвещава време да се учи и да разбира по-добре нещата“, отговори Любо на въпрос как ще анализира играта на своя отбор и дали загубата е била заслужена.

Любослав Пенев не се държи по този начин с останалите медии. На пресконференциите той говори адекватно и не показва никакви индикации на раздразнение.

Не така обаче стоят нещата с „Диема“, а коя е причината. Те, всъщност, са три.

След домакинската загуба на Хебър от Левски с 0:1 на 4 март Любо се е ядосал на репортера на спортната телевизия Ясен Деянов. Двамата влязоха в пререкание по време на изказването на Пенев. Треньорът обвини съдиите, а журналистът му опонира няколко пъти. Това вбеси Любо.

На другия ден легендарният нападател на ЦСКА, националния отбор и Валенсия е признал пред познати, че чашата му на толеранс е преляла и той обръща плочата към „Диемите“. Любо добавил, че от страна на въпросната телевизия имало тенденциозен негативизъм към сина му Николас. Там на няколко пъти било намеквано, че младият нападател не играе добре напоследък, като няма нито гол, нито асистенция.

Третата причина била свързана с изказване в ефир при анализи в студиото. Било споменато, че Любо не бил взел правилни решения в някои ситуации по време на мач.

Пенев е длъжен да говори пред „Диема“ след края на всеки двубой. Поради тази причина той, иска или не иска, се явява пред камерите на спортната телевизия.

Има си обаче обяснение. Пенев прави чудеса в Хебър, въпреки безкрайните проблеми – финансови, организационни, Любо стиска зъби, води си отбора, всички футболисти на Хебър го уважават. Но вижте, че общината в Пазарджик е обърнала тотално гръб на отбора. Това го изнервя. И когато съдиите ощетяват немалко пъти тима, това още повече го изнервя. Нещата обаче ще се успокоят рано или късно“, коментират във футболните ни среди.блиц

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space