Допълнителни мерки за сигурност, водно оръдие и отцепен периметър. Това е организацията на столичната полиция за днешния Конгрес, който ще се проведе в хотел Маринела. От полицията обявиха, че ще бъдат нащрек и, ако се наложи ще извършват обстойни проверки.

От СДВР потвърдиха за два сигнала за купуване на гласове. Към момента нарушения по тях не са открити. Те обаче ще направят всичко възможно да предотвратят всеки опит за порочна практика.

„Доколкото съм запознат има подадени два сигнала от различни хора и са идентични един на друг. Извършена е проверка, за момента не се потвърждават, но работата по случая продължава. Изнася се информация за купуване на гласове, но не е в моето направление. Нека не пречим на проверката, като изнасяме информация. Ако се прецени ще бъде изнесена информация“, каза Иван Георгиев – началник сектор „Масови мероприятия“ към СДВР Иван Георгиев.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space