Братовчедът на боксовата легенда Тайсън Фюри – Рико Бъртън, е починал, след като е бил намушкан с нож при сбиване пред бар. За инцидента съобщи самият Фюри в профила си в Инстаграм. По думите му братовчед му е починал, след като е бил наръган във врат. И призова за по-строги присъди по отношение на убийствата с наръгвания, а пък правителството да се намеси да спре тази „пандемия“. 

Предполага се, че Бъртън е участвал в сбиване пред бар в Алтринчам, при което са били намушкани двама души, съобщава Manchester Evening News. От своя страна полицията съобщи, че инцидентът е станал малко след 3 сутринта. 

„31-годишен мъж за съжаление почина малко по-късно в болница. 17-годишен младеж също остава в болница с тежки наранявания. 21-годишен мъж беше арестуван на място по подозрение за нападение по раздел 18 и остава в ареста“, става ясно от съобщение на полицията.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space