Струва ми се безсмислено да казвам, каквото и да е на политициите. На българите искам да кажа да не чакат на полтииците, да бъдат будни и хора със самочувствие, които да променят стуацията и да влияят на процесите. Не да са стадо. Това каза в интервю за бТВ боксьорът Кубрат Пулев навръх 42-рия си рожден ден.

„Не мога да разбера защо хората се предават толкова лесно или защо бягат“, добави той, като заяви, че едва ли някога ще влезе в политиката, тъй като „няма подобни желания и амбиции“.

„Във вкъщи се стремя да предам всичко, което съм научил, на поколението. Не съм бързал да имам деца. Въпреки че мислех, че съм готов още на 25. Всяко нещо в живота трябва да е в правилното време и място. Смятам, че дори подраних“, каза боксьорът.

„Смятам, че съм изключително добър баща. Винаги съм благодарен, затова съм щастлив и с добро настроение. В основата на всичко е благодарността – това е природен закон. Християнството ни учи да сме добри, отзивчиви и да прощаваме. Стремя се да прощавам истински, не само да го казвам, не да го държа вътрешно – тогава не си простил. Когато простиш, просто трябва да забравиш, че се е случило“, посочи още Кубрат Пулев.

banner

„Жените са цветя и трябва да им се дава любов, за да могат да цъфтят“, убеден е той.

„От нищо не се срамувам, не защото съм високомерен, а защото винаги съм се стремял да се движа по балансирана линия, която ми е начертана от моите майка и баща. Когато човек е отгледан правилно, това остава за цял живот“, подчерта Пулев.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space