Вече се връщам към живота. Единствено не мога да излизам на слънце, когато е много топло. Това каза Тодор Неделев в предаването Арена спорт по БНТ.

„Възстановяването върви много добре, всичко е наред. Тренирам във фитнеса. Започнах да бягам и навън, но само 10- 15 минути.
Кога ще започна с отбора не мога да кажа – зависи как върви възстановяването и как се вувствам“.

Обединението на фенове на всички отбори след катастрофата в Грузия Неделев коментира: Моята приятелка и докрторът ми казваха, че много фенове и всички отбори ми пожелават бързо възстановяване. Изключително съм благодарен на всички.
Надявам се народът да е обединен, но да не се случват такива неща.

banner

На проф. Шота Ингороква не живота, ами не знам какво му дължа. Голям късмет изкарах, че попаднах на него. Сега е моментът отново да му благодаря отново, че ми спаси живота. Досега не съм го казвал, но имаше вероятност и да не съм жив. Най- вече му благодаря, че направи така, че да мога да играя отново футбол, защото имаше вероятност да не мога да играя. Цял живот ще съм му благодарен.

С лошия старт не бих казал, че можем да влезем отбново в 6-цата, коментира Неделев.

Неделев пожела на себе си да е здрав и да се завърне на терена.
Не феновете на Ботев той пожела да подкрепят отбора в добро и лошо.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space