Продължава ежедневно работата по стадион „Христо Ботев“ съвместно с ПИМК и проджект мениджърите от „PM Project Management”.
Към днешна дата всички дейности свързани с груб строеж са приключени, съпбщават от ПИМК:

Хидрозиолациионните покрития на трибуните на сектори „А“, „Б“ и „В“ са изпълнени. До края на месец Септември ще бъде довършен и сектор „Г“ и ще се поставят всички външни и вътрешни дограми.

През средата на Август започна монтаж на огради, парапети и ръкохватки, както и подготовка на ВиК и Ел инсталациите около сградата за полагане на асфалтовата настилка.

banner

Довършителните работи вътре в сградата са завършени на 60%.
Фасадата ще бъде готова през средата на Октомври, след което започва постепенен монтаж на стоманена козирка – етап I, над трибуните. Очакваме да бъде завършена най-късно до края на месец Декември 2022 година.

След проведена среща във Вторник, 30 Август 2022г. с кмета на град Плвдив, г-н Здравко Димитров – Зико , в която участвахме ПИМК съвместно с проектантите, представители от феновете на клуба и надзора, бяха уточнени важни детайли, след които очакваме финалните проектите да бъдат предадени на изпълнителя до началото на следващата седмица.‼️

Компанията ни планира с осигурените 12 милиона от община Пловдив да изгради 100% от покривната метална конструкция на стадион „Христо Ботев“ до края на месец Март 2023 година.

Важно!
Стадионът трябва да бъде въведен в експлоатация за Ефбет лига, краят на Декември – началото на Януари, като се надяваме клуба да започне провеждането на приятелските си срещи още от Януари, в Колежа – нашия дом. През Април, когато започне втория полусезон, отбора гарантирано да играе срещите си на него.

Юли и Август 2023 година, когато са европейските турнири, дано да участваме там, сме сигурни, че нашият любим отбор ще бъде в дома си и ще има най-модерния стадион в България.

Желанието на всички, които са част от строителството на стадион „Христо Ботев“ е същото като на феновете на отбора – максимално бързо „Ботев“ Пловдив да заиграе домакинските си срещи в своя дом, а „ПИМК“ се грижи това да стане безопасно, качествено и в срок.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space