300 фена на Ботев ще подкрепят отбора на Лаута в дербито с Локо. Това стана ясно след среща в полицията между представители на двата отбора, двете агитки и служители на МВР.

Феновете на Ботев ще бъдат настанени в новия сектор за гости на Трибуна Спортклуб. Цената на билетите е 12 лева, колкото са и тези за черно- белите фенове.

Много полиция ще бъда ангажирана за опазване на реда преди, по време и след срещата в събота.
Феновете на двата отбора ще бъдат разделени с буферни зони, но ще бъдат оградени и с полицейски кордон.

banner

Ето какво написаха от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив:
„Само 300 фена на Ботев ще бъдат допуснати на трибуните на Лаута в събота. Надяваме се това да е последното дерби с кокошкарски изпълнения, многобройни срещи, пресмятане на билети и прочее.
Всички останали, желаещи да гледат мача рамо до рамо с братята си и да подкрепят отбора, са поканени от клуба на осигурената видеостена на базата в Коматево. Нека изпълним до краен предел секторите и на двата стадиона и се забавляваме както само ние можем!“

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space