Ботев (Пловдив) ще зарадва всички свои фенове с нов и още по-модерен фен магазин. Новото съоръжение ще се намира на стадион „Христо Ботев“ и ще отвори врати на 11 юли, когато е и предстоящият мач срещу Марибор от първи квалификационен кръг на Лига Европа.

Новият фен магазин ще се простира на внушителните 250 квадратни метра. Мястото ще е оборудвано с всякакви артикули на любимия Ботев, като вътре всеки привърженик ще се потопи в истинска „жълто-черна“ атмосфера. Магазинът ще служи както като място, на което всеки фен може да закупи желания от него продукт на Ботев, така и като такова, на което да се срещне с други верни привърженици на „канарчетата“.

Междувременно правим уточнението, че магазинът на тима на ул. Райко Даскалов 40А в центъра на град Пловдив прекратява своята дейност. Отворен остава настоящият фен магазин на стадион „Христо Ботев“, като работното време е от 10:00 до 18:00 часа.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space