Ботев (Пловдив) ще изиграе и последните си две срещи от лятната подготовка при закрити врата. Причината е подготовката на „жълто-черните“ за предстоящия мач от първи квалификационен кръг на Лига Европа срещу Марибор на 11 юли.

Днес, 2 юли, Ботев ще срещне дублиращия тим на „канарчетата“ в учебна игра. Последната лятна проверка на състава на Душан Керкез е утре, 3 юли, когато „жълто-черните“ ще премерят сили с Крумовград. И двете срещи обаче ще са затворени за привържениците като част от програмата за подготовка на тима за официалните двубои.

До момента през лятото Ботев победи друг от родните евроучастници – Черно море с 5:2, а преди това спечели с 1:0 срещу Берое. Предвидената контрола с ЦСКА 1948 отпадна, заради лоши метеорологични условия и наводнени терени в София.

Припомняме, че билетите за мача с Марибор са вече в продажба. Привържениците могат да си гарантират място на стадиона и с абонаментна карта за сезон 24/25, с която ще получават достъп до всички домакинства в първенството, за Купата и в квалификациите за Европа.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space