Капитанът на Нефтохимик Светослав Славов ще започне подготовка с дублиращия отбор на Ботев(Пловдив). Той направи много силен сезон за зелените и хвана окото на доста специалисти.

Славов се разви с големи скокове под ръководството на треньора Станислав Жеков и вече се смята за един от най-перспективните млади футболисти у нас, пише Котаспорт. Той ще стартира тренировки с дубъла на канарчетата, а как точно ще се развият събитията около кариерата му, зависи от самия него.

Капитанът на Нефтохимик не е единственият играч към когото има интерес от родни клубове. Твърде е възможно и други футболсти на бургаския тим да бъдат привлечени в отбори от по-горни дивизии. Младият състав, който изгради Жеков направи голямо впечатление и вниманието към зелените таланти е обяснимо.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space