Носителят на Купата на България – Ботев Пд – стяга здрава селекция за участието си в Лига Европа и за целта ръководството на „жълто-черните“ кръстоса шпаги с колегите си от ЦСКА-София за две от най-важните трансферни цели на „червените“. Става дума за Станислав Иванов от Арда и Андрей Йорданов, който вече е свободен агент, а за последно игра в Пирин.

Юношата на Левски е преследван от ЦСКА-София вече близо година. От Арда обаче са непреклонни, като му търсят 250 000 евро. „Червените“ не са готови да извадят толкова пари за Стаси, от което са на път да се възползват от Ботев Пд. „Канарчетата“ имаха афинитет към крилото на ЦСКА 1948, Педриньо, но той струва много повече, което кара шефовете на клуба да се насочат към Станислав Иванов.

Колкото до Андрей Йорданов, то той се считаше за сигурен нов в ЦСКА-София, заедно с Иван Тасев. В крайна сметка обаче промените на върха при „червените“ забавиха подписването на договора и Ботев Пд е излязъл с конкретна оферта към свободния агент. Андрей Йорданов, който е племенник на бившия нападател на ЦСКА, Евгени Йорданов, беше считан за новия ляв бек на „армейците“, но това може да се промени.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space