Трикратният футболист №1 на България Ивелин Попов даде своето мнение за назначаването на приятеля си Станислав Генчев като старши треньор на Левски. Попето се закани догодина, на 28 май, да поеме рождения ден на съпругата на Генчев, ако специалистът все още е начело на „сините“.

„Пожелавам успех на Станислав Генчев. Разминахме се в Ботев. Жена му имаше рожден ден на 28 май. Казах на моята съпруга така: „Няма да купуваме подарък сега, ще кажем на Генчев, че ако догодина на 28 май все още е треньор на Левски, рождения ден го поемаме ние!“, разкри Попов в подкаста „Код Спорт“.

„Той има успехи като футболист на Левски. Професионалист е, диалогичен и мисля, че натрупа опит и в Лудогорец, и в Ботев. Работи му се. Работлив е, което е много важно за отбор като Левски. В Ботев нямаше кой да му пази гърба и самото му идване от Локо София в Ботев… По-различно е“, смята опитният полузащитник.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space