За втори пореден сезон ПФК Ботев (Пловдив) кани своите привърженици да се присъединят към ядрото на клуба и да надникнат зад завесите. Клубните карти за сезон 2024/25 са вече в продажба, като имате възможност както да подновите миналогодишното си членство, така и да се сдобиете с нова, уникална пластика, даваща ви хиляди предимства. Картите са налични в клубния фен магазин на стадион „Христо Ботев” и онлайн на store.botevplovdiv.bg.

През този сезон представяме и нови визии на клубните карти, запечатващи най-емблематичния момент от изминалата кампания – спечелването на четвъртата Купа на България от любимия Ботев. Елате и вземете трофея в ръцете си! И не, това не е просто призив, а реална възможност. Първите 50 от вас ще получат право на ексклузивна фотосесия на „Колежа” с новозавоювания трофей. Притежателите на карти от типа „VIP” пък също ще могат да се насладят и на персонализирана пластика, изобразяваща ги с купата в ръце.

Новите клубни карти запазват миналогодишната си ценова схема, като са налични в три варианта – VIP, 1912 и Канарче. Те дават достъп до ексклузивни събития, новини и интервюта. Всеки притежател може да се възползва от множество намаления в клубните магазини и партньорските мрежи, а участва и в томболите за страхотни награди.

10% от цената на всяка закупена клубна карта ще отидат за изграждането на КЛУБЕН МУЗЕЙ и ФЕН МАГАЗИН на стадион „Христо Ботев“. По този начин всеки притежател ще остави следа в историята на любимия ни клуб.

banner

Любовта, предава от поколение на поколение, е залегнала и в идеята за „Семеен пакет“. За всеки две закупени КЛУБНИ КАРТИ от типа „VIP” или „1912“ от двама родители, децата ще получават безплатна карта „Канарче“. Офертата важи и за настоящи притежатели на клубна карта, като при закупуването на втора такава, ще могат да се възползват от нея.

Каква е разликата между клубна и сезонна карта?

Докато сезонната карта ви дава достъп до домакинските срещите на ПФК Ботев на стадион „Христо Ботев“, то клубната карта ви дава възможността да надникнете „зад кулисите“ на клуба, като получавате ексклузивни новини, интервюта и много отстъпки в клубните магазини и партньорските ни мрежи. Подсигурява ви достъп до специално организирани събития, срещи с играчи и легенди на клуба, както и още много други изненади.

Ето и някои от основните привилегии:

„VIP“ клубна карта на цена 120 лв.

Персонализирана клубна карта;
20% отстъпка за сезонна карта;
15% отстъпка за физическите магазини на Ботев;
Участие в тегленето на големи награди;
Специални отстъпки в партньорските вериги;
Достъп до ексклузивни събития, новини и интервюта.

„1912“ клубна карта на цена 60 лв.

Персонализирана клубна карта;
10% отстъпка за сезонна карта;
10% отстъпка за физическите магазини на Ботев;
Участие в тегленето на големи награди;
Специални отстъпки в партньорските вериги;
Достъп до ексклузивни събития, новини и интервюта.

„Канарче“ клубна карта на цена 19.12 лв.

Персонализирана клубна карта;
10% отстъпка за физическите магазини на Ботев;
Специални отстъпки в партньорските вериги;
Достъп до ексклузивни събития за деца;
Стикери;
Коледен подарък.

Стани част от нашата история с бъдеще!- призоваха жълто- черните.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space