Треньорът на Ботев Душан Керкез говори минути след старта на подготовката на Ботев, която започва само две седмици след края на предходния сезон.
„Много е хубаво като влезнах в съблекалнята и видях във футболистите позитивна енергия. Щастлив съм, че успяхме да задържим 80% от състава. Искам да благодаря за работата на Брахими и Мертенс, които вече не са част от отбора.
Днес очакваме отговор от Минков. Трудно ще успеем да задържим Ханкич, но имаме Игонен, Кайзер и Смъркалев. Днес с нас започват трима футболисти, които играха под наем през миналия сезон, както и френски футболист, който е на проби. Не мога да скрия, че искам крило и нападател. Надявам се до края на седмицата да обявим тези трансфери. Спортният директор Артур Платек работи по този въпрос“, заяви Керкез.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space