Ботев (Пловдив) сключи партньорство с Макс Стил – местен лидер в търговията с плочки и принадлежности за баня. Благодарение на новото споразумение, всеки притежател на клубна карта на нашия клуб получава и 15% отстъпка в обектите на Макс Стил.

„Ние от Макс Стил сме уверени, че можем да бъдем полезни с нашата широка гама продукти в портфолиото ни, както на клуба, така и на феновете. Горди сме да сме партньори на Ботев. За нас високата стойност е на първо място, затова избираме и партньори точно като Ботев (Пловдив)“, споделиха новите ни партньори.

„Нашият клуб продължава да показва, че е отворен към партньорства с различни бизнеси от Пловдив и региона. Следвайки пътя си на социална отговорност и взаимопомощ с местния бизнес, сме радостни да продължим да виждаме, че малкият и средният бизнес в града ни се доверяват. Макс Стил е местен лидер в търговията с плочки и принадлежности за баня и сме сигурни, че всеки наш фен може да намери в техните магазини най-добрите решения за своята баня“, заяви Алексей Киричек – изпълнителен директор на Ботев (Пловдив).

Новото споразумение е поредният пример как „жълто-черните“ насърчават, подкрепят и си партнират с местния бизнес в Пловдив. Магазинът на Макс Стил може да бъде открит на ул. Рогошко шосе №6.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space