Управителят на ДЗЗД Колежа Костадин Филипов опроверга фалшива новина за затваряне на Централната трибуна на стадион „Христо Ботев“:
Уважаеми Ботевисти,
Във връзка с разпространените днес, неверни информации, за това че евентуално сектор А на стадион „Христо Ботев“ ще бъде затворен за мачовете на Ботев , от ДЗЗД „Колежа“ искаме да уточним: ТОВА Е ПОРЕДНАТА ФАЛШИВА НОВИНА, пусната от хора, целящи разединение на цялата ботевистка общност.
Всички 4 сектора, със седящи места и всички входове и изходи към тях са въведени в експлоатация през месец април 2023г. По този начин никой няма никакво право да спре достъпа до трибуните и съответно провеждането на футболни срещи и културни мероприятия на най-хубавия стадион в България.
В писмото, което днес се цитира и което ДЗЗД „Колежа“ е входирало в Община Пловдив, там единствено е споменато за помещения, които са в строеж и които не са въведени в експлоатация. Вече три пъти установяваме намеса на нерегламентирани външи лица в тези помещения, за което сме уведомили ДНСК, МВР и прокуратурата.
Уважаеми Ботевисти, това няма нищо общо с предстоящото провеждане на културни мероприятия и футболни срещи на стадион „ Христо Ботев“ . Всички строителни дейности са съобразени с провеждането на финала за Супер купата на България, с мачовете на ПФК Ботев от Европейските клубни турнири, с провеждането на мачове от ЕФБЕТ лига, предстоящи мачове на националния отбор на България и големите концерти, предвидени на спортното съоръжение. Всички ботевисти, пловдивчани и гости на града ще могат да се наслаждават в пълния капацитет на стадион „Христо Ботев“
С Уважение,
Костадин Филипов
Управител на ДЗЗД „Колежа“
Снимка: 21.05.2024г.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space