Време е за гласуването за Гол на сезона. Кампания 2023/24 отмина, като остави ярка следа в историята на Ботев (Пловдив). Тя ще се запомни не само със спечелената Купа на България, завръщането на обичания стадион „Христо Ботев“, но и с редица красиви изпълнения. Затова сега е време за гласуването за Гол на сезона, съобщават от ПФК Ботев.

В периода 6 – 16 юни всички фенове на Ботев могат да гласуват на нашия сайт за тяхното любимо попадение от изминалата кампания. Гласуването за Гол на сезона на изисква регистрация, като изборът се свежда до 10 предварително избрани попадения. Всяко от тях впечатлява с красота на изпълнението, като някои попадат в класацията и заради значимостта си за конкретния двубой или сезон на Ботев.

Вижте всички попадения в YouTube канала на Ботев или в анкетата https://botevplovdiv.bg/vote и изберете своя Гол на сезона.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space