Общо 2200 лв. бяха събрани в подкрепа на Георги Маринов по време на детски благотворителен турнир, който се проведе на футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“. Надпреварата беше под наслов „Играем със сърца за големи дела – заедно за Георги“ и беше организирана от Футболно училище Ботев (Пловдив).

Гости на събитието бяха нашите партньори от HACK и известният ютубър Криската, който откри турнира. Впоследствие малчуганите имаха шанса да се срещнат и с клубната легенда Лъчезар Балтанов, както и юношата на тима Бисер Бонев.

Присъстващите имаха шанса да закупят различни продукти на Ботев (Пловдив) и фондация „Нощ на ангелите“. Всички събрани средства пък отидоха в подкрепа на лечението на Георги Маринов, който продължава своята битка. Георги се нуждае още от около 100 000 лв., за да може да замине на лечение, след което неговите шансове да проходи отново ще се увеличат драстично.

Освен детския турнир, Ботев и „Нощ на ангелите“ вече организираха няколко инициативи в подкрепа на дарителската кампания. И вие можете да се включите и да помогнете на Георги с дарение на:

banner

IBAN: BG36BPBI79424055936001
BIC: BPBIBGSF
Вид валута: BGN
Титуляр: Иван Маринов Маринов

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space