Уважаеми ботевисти, пловдивчани,

На 31. 05. 2024 г. като следствие на подписания меморандум между Община Пловдив и Гражданския съвет за подпомагане на строителството на стадион „Христо Ботев“ бе направен първи оглед на текущото състояние на спортното съоръжение.

Представители на специално създадената за тази цел комисия, както и привърженици, интересуващи се от бързото и качествено завършване на стадиона, обходиха строителния обект, като констатираха и описаха детайлно проблемните участъци и елементите, които имат нужда от ремонт или подобрения.

Присъстващите се обединиха в мнението си, че провелата се среща представлява едно добро начало на взаимодействие, а такива срещи тепърва ще предстоят до момента, в който стадион „Христо Ботев“ добие очаквания от всички нас вид.

banner

Ще продължим да информираме своевременно обществеността за работата на ГС!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space