Ботев (Пловдив) стартира продажбите на абонаментни карти за сезон 2024/25. Всеки, който закупи такава карта, ще може да посещава всички домакински мачове на тима в първенството, в турнира за Купата на България, както и срещите от квалификационните кръгове на европейските клубни турнири (срещите преди груповата фаза; при достигане до групите ще бъде обявена допълнителна информация).

В периода 31 май – 13 юни всички притежатели на карти от изминалия сезон 23/24 ще могат да подновят абонамента си и да запазят своето място и за идната кампания. Подновяването става след представяне на картата от миналия сезон.

На 14 юни стартира масовата продажба на абонаментни карти и за всички фенове, които до този момент не са имали такава.

От новия сезон всеки с абонаментна карта не само ще има възможността да гледа евромачове на „Колежа“, но ще получи и допълнителни отстъпки за бъдещи събития, провеждащи се на стадион „Христо Ботев“. През тази година съоръжението се готви да приеме две значими събития – фестивала „Франкофоли“ и концертът на Горан Брегович на 11 септември.

banner

Своите абонаментни карти ще можете да закупите от билетната каса на стадион „Христо Ботев“, намираща се откъм ул. Богомил.

Ето и цените на абонаментните карти:

Трибуна Изток – 300 лв.
Трибуна Юг – 220 лв.
Трибуна Север – 220 лв.

Централна трибуна:
Блок 1, 2, 6, 7 – 390 лв.
Блок 3, 5 – 530 лв.
Блок 4, Премиум 3 – 590 лв.

Премиум 2 (с кетъринг) – 1 200 лв.
Премиум 2 + допълнителен достъп до Lounge 1912 – 1912 лв.

Отстъпки:
10% – за подновяване на абонаментна карта от сезон 2023/24
10% – за всички притежатели на клубни карти от тип 1912 (закупени за сезон 2024/25)
20% – за всички притежатели на клубни карти от тип VIP (закупени за сезон 2024/25)
50% – за деца между 5 и 14 години (включително), както и пенсионери над 65 години и пенсионери по болест срещу предоставяне на документ, удостоверяващ това

* Отстъпките не могат да се комбинират. При налични няколко отстъпки едновременно, се прилага най-голямата

За предстоящия сезон ще бъдат направени промените в схемата на стадиона, заради изисквания на УЕФА, което ще повлияе на процеса на подновяване на абонаментни карти за сезон 24/25 за сектори А4, А3 и Р1 (повече информация тук).

* Сезонните абонаменти за паркоместата на стадион „Христо Ботев“ ще бъдат налични на по-късен етап.

* Сезонните абонаменти дават достъп до всички срещи от шампионата на България и Купата на България, но само до квалификационните кръгове на европейските клубни турнири, както следва:
– Първи квалификационен кръг на УЕФА Лига Европа
– Втори квалификационен кръг на УЕФА Лига Европа / УЕФА Лига на конференциите
– Трети квалификационен кръг на УЕФА Лига Европа / УЕФА Лига на конференциите
– Плейофен квалификационен кръг на УЕФА Лига Европа / УЕФА Лига на конференциитеВъв връзка с класирането на Ботев (Пловдив) за европейските клубни турнири и участието на тима в Лига Европа през следващия сезон, бяха направени промени в схемата на стадиона, заради изисквания на УЕФА. Нововъведенията ще повлияят на процеса на подновяване на абонаментни карти за сезон 23/24 за сектори А4, А3 и Premium 1.

Промени за места на ред 12 от сектор А4
Ред 12 от сектор А4 беше преместен в сектор Premium за предстоящия сезон, за да се спазят изискванията на УЕФА.

Местата на ред 12 ще се превърнат в места в сектор Premium 2 с осигурен кетъринг и същите услуги като другите места в сектор Premium 2.

Сектор A4 ще се състои само от 11 реда.

Хората, които са имали абонаментни карти за ред 12 на сектор А4, могат да ползват специална отстъпка, тъй като категорията билети, която са имали през миналия сезон, няма да бъде предоставена през следващия сезон. Те ще получат 20% отстъпка за всяко място на стадиона, включително за Premium 2.

Промени за сектори А3 и P1
По изисквания на УЕФА специални зони в сектори A3 и P1 трябва да бъдат обособени за представители на футболната федерация, както и за журналисти и фотографи. Притежателите на абонаментни карти за тези сектори от миналия сезон, които искат да подновят абонамента, ще получат 10% отстъпка при избор на което и да е друго свободно място на стадиона.

Абонаментните карти за сезон 24/25 вече са в продажба. Новите сезонни пропуски дават право на достъп до стадиона и за квалификациите в европейските клубни турнири. Можете да вземете своите пропуски от билетната каса на „Колежа“ откъм ул. Богомил.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space