Мохамед Брахими се раздели емоционално с Ботев след като стана ясно, че се разделя с клуба.
Ето какво написа Брахими в профила си във фейсбук:
Искам да благодаря на ръководството и на всички треньори, които имах и които ми дадоха шанса да играя за Ботев Пловдив, както и че ме караха да напредвам.
Бих искал също да благодаря на феновете за тяхната подкрепа по време на престоя ми, но също така и на хората, които не виждаме, но които работят упорито в сянка за клуба, включително администрацията, чистачките, персонала на ресторанта… но също и всички възпитателите на клуба.
Няма да забравя красивите мигове, които успях да прекарам с теб
През последните няколко месеца минах през най-трудния период от кариерата си с тази дълга контузия, но успях да се върна много силен, за да подкрепя и помогна на отбора да спечели тази Купа на България, която феновете, клубът и градът заслужават.
Днес мога да се гордея с инвестицията си и това, което съм постигнал след контузията и си тръгвам с високо вдигната глава, без да съжалявам, че дадох всичко на този клуб, като изиграх повечето мачове на позиции, които не бяха мои.
Бих искал да благодаря на медицинския екип (Клиника Евровита, Ангел Йорданов, Георги Ганев, Трифон Иванов, Михаил Механджиев, д-р Касабов) и кондиционния щаб (Тодор Георгиев и Игор Делибашич). Имате моята дълбока благодарност за вашия професионализъм, както и за вашата подкрепа и вашата помощ, която беше толкова ценна за мен през този период, с Божията помощ всичко мина добре
Благодаря на всички още веднъж, желая ви много победи, трофеи и преди всичко много здраве.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space