Треньорът на Ботев Пд Душан Керкез държи в състава и за следващата кампания да остане Хидайет Ханкич. През зимата клубът бе на крачка от раздяла с вратаря, който стигна до националния отбор на Босна и Херцеговина. Тогава жълто-черните привлякоха Матвей Игонен от Хебър, въпреки че разполагаха и с поляка Даниел Кайзер. Ханкич в началото на пролетния дял на шампионата не попадаше в групата на Ботев Пд. Изявите на конкурентите му обаче не бяха добри. И въпреки че ръководството държеше Игонен или Кайзер да бъде под рамката, Керкез започна да залага твърдо на Ханкич. Хидайет му се отплати с отлични изяви. Той бе с основен принос за елиминирането на ЦСКА в полуфиналите за купата, когато не допусна гол.

Към стража има интерес от чуждестранни клубове. Той обаче остава на „Колежа“. До негов трансфер може да се стигне единствено при много добра оферта. При това той ще бъде продаден едва след отпадане от евротурнирите.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space