Тази седмица Ботев (Пловдив) предоставя невероятна възможност на всички свои привърженици. Всеки, който пожелае, може да посети стадион „Христо Ботев“, за да се снима с Купата на България.

Трофеят ще бъде изложен пред клубния магазин на „Колежа“, като посетителите ще могат да се снимат с него по следния график:

От понеделник до петък между 17:00 и 18:30 часа;
Събота и неделя между 13:00 и 16:00 часа.
Преди последния мач за сезона срещу Арда феновете отново имаха възможността да се снимат с Купата на България. Срещата ще се запомни както с емоционалния бенефис на Лъчезар Балтанов, така и с дългата опашка, която се изви около стадиона от всички желаещи да си направят снимка с трофея.

Купата, спечелена по драматичен начин във финала срещу Лудогорец, е общо 4-и трофей за Ботев от тази надпревара. Благодарение на успеха, „канарчетата“ се класираха и за европейските клубни турнири, като през следващият сезон ще се включат в Лига Европа от първия квалификационен кръг.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space