Днес беше специален мач за Лъчо Балтанов. Искам да му благодаря за всичко. Той ще бъде част от Б- отбора и ще си сътрудничим много. Това каза треньорът на Ботев Душан Керкез след последния мач за сезона.
„След спечелването на Купата направихме план играчите, които са играли повече да имат по- дълга почивка. Искам да благодаря на Брахими за себераздаването. Вярвам, че ще намери добър отбор, където да продължи кариерата си.
Предложихме нови договори на Минков и Мертенс и чакаме отговори. Ще вземем нови играчи, ще има такива, които ще дадем под наем.
Подготовката я започваме на 10 юни. Решихме лагера да е в Правец, защото може да имаме проблеми с визите на някои играчи. Там ще изиграем 3 контроли. Още не сме готови с пълната програма. В зависимост дали на 3- ти ще се играе финала за Суперкупата ще преценим дали да има още една контрола преди мачовете в Лига Европа.
Взехме Купата, сега трябва да надграждаме“, заяви Керкез.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space