Ботев загуби от Арда с 0:1 в последния си мач за сезона. Душан Керкез използва множество юноши в мача, който след спечелването на Купата бе без значение за жълто- черните.
Единственото попадение падна в 37′, когато Деян Лозев центрира в наказателното поле, аТонислав Йорданов бе оставен непокрит и с глава вкара за 1:0.
Срещата бе по- специална за капитана Лъчо Балтанов, който изигра последния си мач с жълто- черната фланелка, а от новия сезон ще е помощник треньор в дублиращия отбор.
Балтанов бе изпратен подобаващо от клуба и феновете. Той бе заменен няколко минути преди края на мача, за да може да бъде бурно аплодиран от феновете и напусна целувайки терена и оставяйки сълзите да се стичат по лицето му.
Двата отбора пък му направиха шпалир в знак на уважение.
Въпреки победата на Арда, тимът от Кърджали няма да играе бараж за Европа, тъй като по същото време ЦСКА 1948 победи Славия и така си осигури битка с ЦСКА София за място в Лигата на конференциите.
От утре Ботев излиза във ваканция до 10 юни, когато ще започне подготовка за Лига Европа и новия сезон в efbet Лига.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space