Ботев (Пловдив) се включва в благотворителната кампания за Ивайла Въргулева. В последния домакински мач за сезона всеки посетител на фен зоната и стадион „Христо Ботев“ може да се включи, като дари сума в някоя от кутиите за събиране на средства.

Привържениците могат да дарят за каузата и в специален благотворителен търг, организиран от Професионалната футболна лига. В него феновете могат да наддават за уникална топка от финала на Sesame Купа на България с подписите на всички футболисти на Ботев (Пловдив). Търгът приключва в днешния ден в 19:12 часа.

Ивайла се нуждае от средства за лечение и рехабилитация. В момента тя е с микроцефалия, хидроцефалия, детска церебрална парализа и епилепсия.

Всеки, който желае, може да се включи в благотворителността може да го направи чрез дарение или в някоя от кутиите на стадион „Христо Ботев“ на мача с Арда днес, или да се включи в благотворителния търг за футболната топка от финала за Купата, или да направи дарение на:

banner

Дарителска сметка: Ивайла Стефанова Въргулева
Титуляр: Нина Георгиева Сулева
IBAN: BG23STSA93000030345835

Сметка на майката: Нина Георгиева Сулева
IBAN: BG20UNCR70001518825225

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space