Отборът на Ботев приема Арда в последна среща от групата, определяща тима, който ще играе бараж за участие в европейските клубни турнири. Мачът на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив започва в 20:00ч.

Мачът няма толкова голямо значение за Ботев, колкото за Арда. Тимът от Кърджали все още е в битката за седмото място и ще търси успех срещу „канарчетата“ като в същото време ще се надява на издънка на ЦСКА 1948 срещу Славия. В момента разликата между ЦСКА 1948 и Арда е само точка.

След спечелването на купата всички в Ботев са във ваканционно настроение и тимът доиграва кампанията с мисъл за лятото, когато ще започнат европейските клубни турнири.

Голяма част от футболистите на Ботев получиха почивка, като се очаква в днешния сблъсък голяма част от юношите на тима да запишат участие.

banner

Ботев (Пловдив) организира специална изненада за всички фенове, които ще посетят финалния мач за сезона. Всеки привърженик, който посети фен зоната преди мача, ще може да се снима със спечелената Купа на България.

Срещата с Арда ще бъде по-специална и по още няколко причини. Присъстващите по трибуните ще имат шанса да изпратят подобаващо една от легендите на Ботев – Лъчезар Балтанов. Халфът ще изиграе последния си мач за първия тим, като от следващия сезон ще е играещ помощник-треньор в дублиращия отбор на „канарчетата“.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space