Лъчезар Балтанов отправи послание преди последния си мач с екипа на Ботев днес срещу Арда.

Ето какво написа Лъчезар Балтанов:

Преди моя последен мач за първия отбор на Ботев Пловдив искам да изразя безкрайната си радост от възможността да го изиграя точно на Колежа и да започна да градя нещо ново отново в името на жълто-черната любов! Толкова много неща искам да кажа… Тук аз се преродих за футбола, усетих, какво е истинско признание, благодарност и истинската обич на феновете, тук се роди дъщеря ми, тук изпитах най-големите радости и в същото време тук изживях трите най-трудни момента в моята кариера.

Някои ме наричаха посредствен футболист, но аз знам едно-вярата, предаността и постоянството ме направиха това, което съм днес. А аз научих, че не парите, не успехите, не победите, те правят победител -победител те прави обичта на хората и това е всичко, което остава! Благодаря Ви за нея и Ви обещавам, че това, което предстои ще е моята отплата към Вас за подкрепата и доверието през Всички тези години. Благодаря от цялото си сърце на всички мои треньори през годините, съотборници и целия екип на Ботев Пловдив в момента за всичко, на което са ме научили и всичко, което сме изживяли заедно.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space