От Ботев Пловдив се обърнаха към своите фенове, като им съобщиха, че започват усилена работа по изграждането на нов модерен клубен магазин с оглед предстоящото участие на отбора в европейските клубни турнири.

Ето какво написаха „жълто-черните“:

Уважаеми ботевисти,

„В навечерието на предстоящите вълнуващи и чакани с десетилетия европейски футболни вечери в нашия дом, стадион „Христо Ботев“, ръководството на ПФК „Ботев“ е готово да направи всичко необходимо, за да изживеете пълната палитра от емоции, които заслужавате за безрезервната си и гореща подкрепа към представителния ни мъжки отбор, спечелил Купата на България за 2024 година.

banner

За тази цел и като жест на уважение към всички вас, ПФК „Ботев“ има желанието в най-кратки срокове и със свои собствени средства да изгради очаквания с нетърпение нов и модерен клубен магазин, като по този начин ви осигури така жадуваното място за срещи и множество изненади.

Убедени сме, че това послание ще срещне подкрепата на нашите партньори от Община Пловдив, които нееднократно показаха, че истински милеят за развитието на спорта в града“.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space