Дублиращият отбор на „Ботев“ посреща „Берое“ II в мач от 37-ия кръг на Югоизточната Трета лига. Двубоят е с начален час 18:00 ч. и ще се играе на Футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“.

Младите ботевисти заемат 7-ата позиция в класирането, като са изиграли с един мач по-малко в сравнение с останалите тимове от шампионата. „Канарчетата“ имат в актива си 58 точки. В последния кръг „жълто-черните“ спечелиха визитата си на „Созопол“ с 2:1 след късни попадения на Костадин Татаров и Бисер Бонев.

От своя страна, дублиращият отбор на „Берое“ се намира на последната позиция в класирането с 20 пункта, като е тимът сигурен изпадащ в окръжните групи. В последния кръг „заралии“ отстъпиха на „Родопа“ (Смолян) с 0:1.

Срещата ще бъде ръководена от Николай Иванов от Пловдив. Негови помощници ще са Иван Копчев и Георги Димчев.

banner

През първия полусезон „Битката за Тракия“ при дублиращите отбори завърши с успех за „жълто-черните“ с 2:0 след голове на Емил Найденов и Ивайло Видев.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space