Ботев Пловдив проявява интерес към играч на Славия. Става въпрос за вътрешния полузащитник Исак Соле. Канарчетата наблюдавали национала на ЦАР в няколко мача и са останали впечатлени от видяното. Жълто-черните обаче ще трябва да платят трансферна сума, ако искат да вземат Соле, който има френски паспорт. Той пристигна на „Овча купел“ през зимата със свободен трансфер и подписа за 2 години и половина – до лятото на 2026-а.

Соле е взел участие в 10 мача на столичани, в които се представи на високо ниво. Юноша е на френския Лава, а после преминава и във ФК Париж. За последно, преди да се озове при белите, носи екипа на румънския Прогресул. Той е на 22 години и Ботев Пловдив вижда сериозен потенциал за развитие в него и бъдещ изходящ трансфер.

Не е изключено двата клуба да започнат преговори за играча, който се е понравил на спортния директор Артур Платек и старши треньора Душан Керкез.

Спортно-техническото ръководство и щабът вече са започнали работа по лятната селекция. Очаква се Ботев да привлече минимум 3-4 попълнения, с които да се вдигне класата за предстоящото участие в Лига Европа

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space