„Изиграхме добър мач. Имахме план през последните три мача да дадем почивка на някои футболисти и да дадем шанс на младите. Никой не обича да губи. В крайна сметка загубихме и трябва да поздравим съперника“. Това заяви старши-треньорът на Ботев Душан Керкез след загубата от ЦСКА 1948.

„Не е лесно за тези момчета, които не играят редовно. Това е моята идея – да им дам възможност и те да покажат истинските си възможности. До голяма степен се справихме добре. Допуснахме гол след центриране, но това е част от футбола“, допълни той.

„Ние сме отбор, който иска да постига резултати. Когато можем да даваме шанс на млади момчета, ще го правим, независимо дали са от България или други места. Искаме да играем добре в Европа, да играем важна роля в шампионата и да се класираме за европейските турнири и през следващата година“, обяви Керкез целите на тима за следващия сезон.

„Лъчо Балтанов ще направи своя бенефис, след което ще бъде играещ помощник треньор на втория отбор. Той е легенда и заслужава много хора да го подкрепят в последния мач. Искаме да завършим сезона по възможно най-добрия начин“, допълни треньорът на пловдивчани.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space