ЦСКА 1948 приема отбора Ботев (Пловдив) в поредна среща от групата, която ще излъчи отбора, имаш право на бараж за участие в европейските клубни турнири. Мачът в Бистрица започва в 17:45ч.

Двубоят има голямо значение за „червените“, които все още са в битката за седмото място. Колкото до Ботев, настроението при пловдивчани вече е ваканционно и тимът по-скоро дочаква края на сезона. Преди седмица Ботев спечели Купата на България с което си гарантира поне четири европейски мача през лятото и на практика за момчетата на Душан Керкез кампанията приключи.

Позитивната новина от вчерашния ден е, че Керкез е щабът му ще останат в Пловдив, след като треньорът подписа нов двугодишен договор с „канарчетата“.Днес в групата на Ботев има и много юноши.

Към момента ЦСКА 1948 заема седмото място, но битката е изключително ожесточена и в нея участват още Арда и Славия, като всички тимове имат шанс да финишират на седмата позиция.

banner

В предишния кръг ЦСКА 1948 завърши наравно 0:0 с Арда, а Ботев допусна загуба с 1:3 от Славия.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space