Четирима юноши на Ботев (Пловдив) бяха повикани за националния отбор на България до 19-годишна възраст. Силните игри на Димитър Папазов, Ивайло Видев, Велиян Видолов и Димитър Диклиев не останаха незабелязани от треньора на тима Йордан Петков. Четиримата ще се включат в лагера на България U19 от 3 до 10 юни в Румъния, където националният тим ще изиграе няколко приятелски срещи.

През настоящия сезон Папазов и Видев се утвърдиха не само в дублиращия тим на Ботев, но пробиха и в първия отбор. Двамата станаха част и от историческата кампания за Купата на България, завършила със спечеления финал и трофей във витрината на „жълто-черните“.

Видолов и Диклиев пък блестят най-вече за дублиращия тим на „канарчетата“. В момента Ботев IIиграе в Югоизточната Трета лига, като е в серия от 5 поредни срещи без поражение.

Ботев (Пловдив) отново изразява гордостта си от изявите на своите юноши и им пожелава успехи с фланелката на националния отбор на България.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space