Треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез ще удължи договора си с клуба. Новият контракт на сръбския специалист ще бъде за срок от 1+1 години, пише „Тема Спорт“. Очаква се днес жълто-черните официално да обявят новината след провеждането на финални разговори. Преговорите между двете страни се проточиха и дори се смяташе, че Керкез може да напусне „Колежа“, но веднага след триумфа за купата собственикът Антон Зингаревич заяви, че треньорът ще подпише нов договор, което днес официално ще стане факт.

Дилан Мертенс вчера получи наградата си за Играч №1 на 30-и кръг в Първа лига. Нидерландецът сподели, че също води преговори за нов договор, но все още нищо не е ясно. „Въпросът не опира до пари, а дали ще получа възможност да играя повече на моята позиция, за която съм доказал, че се отнасям професионално и мога да бележа голове. До една-две седмици ще мога да отговоря, но след като се консултирам с агента си и със съпругата си“, заяви Мертенс. Той сподели, че е водил преговори с ЦСКА, преди да подпише с Ботев, но те не са завършили успешно.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space