Отборът на Ботев Пд си осигури участие в европейските клубни турнири през следващия сезон, спечелвайки Купата на България по футбол. Броени дни след щастливия финал трофеят се появи в студиото на DIEMA SPORT. Спортният журналист Валери Станков донесе купата, за да я покаже на водещия Ясен Деянов, който като фен на Тотнъм не е докосвал подобна ценност.

„Започнах с песен, няма как, сега сте ми попаднали на волето, понеже сте ми приятели, реших да ви я предоставя, защото скоро няма да имате възможност да я докоснете. Понеже влязох с песен, препоръчвам ви да изпеете песента на „Сигнал“ „Да те жадувам аз, да те жадувам, а ти все повече да се отдалечаваш“, с широка усмивка Валери Станков.

Журналистът бе специален гост в студиото за мача между Славия и Ботев Пд от 34 кръг на първенството.

Какво още изпя на водещите и зрителите, както и кой е отборът, който има специална песен за купата, можете да научите от видеото.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space