Стефан Попов е новият ръководител в направление „Обществена дейност“ в Ботев. Председателят на „Фондация Жълто и Черно“ ще отговаря за връзката с културните и просветни институции в Пловдив и страната, развивайки и популяризирайки идеологията и духовните ценности на клуба.

„Удовлетворен съм от факта, че мисията, която започнахме със съмишлениците ми от „Фондация Жълто и Черно“, касаеща връщането на автентичния дух и значимост на любимия ни клуб в обществото, срещна пълното разбиране и одобрение от страна на ръководството на ПФК Ботев (Пловдив). Изграденото във времето доверие и взаимно уважение бе поводът да се ангажирам с тази отговорна задача, като се надявам, че ще отговоря достойно на очакванията към мен, допринасяйки за това думата „Ботевист“ да се изпълни със своето изконно съдържание“, сподели Попов.

Привличането на Стефан Попов е още едно доказателство, че Ботев е много повече от просто футболен клуб и ще продължим да следваме стратегията за утвърждаване на нашия клуб като социално отговорен фактор в Пловдив и страната.

 

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space