Мартин Секулич е №1 за „Ботев“ по голове в тазгодишното издание на турнира за Купата на България. Хърватинът се разписа 5 пъти в 6 двубоя на „канарчетата“. Нападателят вкара второто попадение във вратата на „Лудогорец“, в първия кръг отбеляза хеттрик срещу „Струмска слава“, реализира и веднъж за 4:2 срещу „Етър“.
С най-много асистенции за спечелването на трофея е Ивелин Попов – 3. Капитанът на „канарчетата“ имаше своя принос във всеки един от двубоите в надпреварата, като към головите си подавания добави и 2 попадения – срещу „Спартак“ (Варна) и „ЦСКА-София“.
Общо 25 играчи записаха участие, като по 6 мача имат Ивелин Попов, Антоан Конте, Николай Минков, Константинос Балоянис, Мартин Секулич и Джеймс Ето’о. С най-много игрови минути е Конте – 528 от 540 възможни, а тройката се допълва от Балоянис (494′) и Ето’о (484′).

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space