Добрата серия на дублиращия отбор на Ботев продължава. Тимът, воден от Илиян Гаров, разби Ямбол с 4:0 у дома в мач от 35-ия кръг на Югоизточната Трета лига.

Ботев стартира вихрено. Само след 6‘ игра в Коматево Иво Казаков се погрижи „канарчетата“ да излязат напред в резултата.

В 15‘ пък Бисер Бонев удвои след точно изпълнена дузпа за 2:0, за да наклони допълнително везните в полза на „жълто-черните“. До почивката Ямбол имаше възможност, като играч на гостите излезе сам срещу вратаря, но пропусна да се разпише.

Иво Казаков окончателно ликвидира интригата през второто полувреме. В 60‘ той се разписа за 3:0. Само 15‘ по-късно и Емил Найденов записа името си сред голмайсторите, за да оформи крайното 4:0 в полза на Ботев II.

banner

В класирането дублиращият тим на „канарчетата“ заема 8-о място в Югоизточната Трета лига с 55 точки от 34 мача. Момчетата на Илиян Гаров са с равен актив със 7-ия Розова долина (Казанлък), но са с по-лоши показатели в преките мачове, макар че имат двубой в запас.

В следващия кръг Ботев II гостува на Созопол на 19 май край морето.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space