Капитанът на Ботев Пловдив Ивелин Попов беше изключително радостен след победата с 3:2 над Лудогорец за Sesame Купа на България. Попето подчерта, че с всеки свой отбор винаги се е класирал за евротурнирите.

„Много значим, на 36 и половина да спечелиш Купата на България е изключително нещо. Ако се върнем 9 месеца назад, когато отидох в Ботев, отборът имаше 2 точки. Събрахме се, направихме екип, публиката ни подкрепи и спечелихме купата. Лудогорец е по-добрият отбор, нашият шанс беше на контри и статични положения и се радвам че ги оползотворихме“, заяви Попов.

„Не забравяй, че съм шампион на Русия, шампион със Спартак Москва след 17-годишно чакане. Не знам, но където и да съм бил, винаги съм се класирал за Европа, без значение в кой отбор съм бил, винаги, винаги“, завърши със стил Ивелин Попов.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space