Клуб на привържениците на Ботев Пловдив обяви организация на екскурзията за финала
График за организираната екскурзия за финала:
12:30 ч. – сборен пункт на стадион „Христо Ботев” за феновете, заплатили за организираната от ПФК Ботев и КПБП екскурзия за финала;
13:00 ч. – потегляне на организираната екскурзия от стадион „Христо Ботев”;
15:30 ч. – сборен пункт за организираните превози за срещата при отбивката в района на Ихтиман (на 43-ти км на АМ „Тракия“)
Напомняме, че по време на екскурзията следва да се спазват правила за безопасност при пътуване и опазване на собственото и чуждо здраве и имущество.
За феновете, пътуващи със собствен транспорт, от ПФЛ и СДВР е предвидено да паркират на следните места:
Обособени джобове на бул. „Христо и Евлоги Георгиеви“ в участъка между бул.“Драган Цанков“ и ул.“Гурко“, бул. „Кирил Видински“ в участъка между Семинарията и бул. „Драган Цанков“ и на бул. „Драган Цанков“ в участъка между телевизионната кула и бул. „Христо и Евлоги Георгиеви“.
Съветваме феновете, които ще пътуват по-късно да използват паркинга на Метро Станция Интер Експо център за паркинг и да се придвижат оттам с метро до Стадион Васил Левски.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space