Благодаря на феновете за подкрепата. Честитя на моя колега Николай Киров победата. Арда е добър отбор. Ние не успяхме да изполваме добрите си възможности през второто полувреме. Сами се победихме. Дадохме възможност на Арда. Имаме някои млади състезатели, които се нуждаят от повече концентрация и време. Предстоят интересни двубои. Всички още имаме шанс. Това заяви треньорът на Ботев Душан Керкез след загубата от Арда.
„Сега трябва да починем, да забравим тази загуба, защото ни предстои най- важния мач за сезона, а именно финалът за Купата.
Финалът винаги е специален. Знаем, че Лудогорец е фаворит, но всичко може да се случи в един мач. Ако имаме един или два шанса, трябва да ги отбележим, защото Лудогорец е много класен отбор.Ще имаме подкрепа от феновете и ние трябва да дадем всичко от себе си“, коментира Керкез.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space