Локомотив разнищи Ботев с 4:0 при U16.
Категорична победа за възпитаниците на Даниел Димитров, които демонстрираха добър футбол през всичките 90 минути и надиграха напълно своя съперник.
Домакините стартираха по-активно срещата. Гостите пък останаха с човек по-малко в 20-ата минута. Вратарят на Ботев излезна да пресече далечно подаване, размина се с топката, а след това повали играч на Локомотив. Главният съдия изгони с директен червен картон стража на Ботев. От последвалия фаул Махир Шерифов стреля директно, а състезател на „жълто-черните“ прати топката в своята врата за 1:0. В 41-ата минута „черно-белите“ удвоиха своята преднина. Махир Шерифов с удар от дистанция направи 2:0.
В самото начало на втората част Марин Раленеков покачи на 3:0. Крайното 4:0 оформи Тодор Гергишанов. Футболистът на Локомотив реализира красиво попадение директно от корнер.
„Черно-белите“ пропуснаха още редица изгодни шансове пред вратата на гостите, а Иван Байловски нацели веднъж и гредата.
При U15 двата отбора завършиха при резултат 1:1.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space